Hejsan!
Det är nu äntligen dags för nästa anhörigträff!
Den kommer äga rum torsdagen den 22 mars och vi träffas som vanligt i ”vår” lokal på Landsvägsgatan 13 i Linnéstan i Göteborg!
Närmaste knytpunkt är Järntorget och därifrån tar det ca 5 min. att gå till lokalen.
På Landsvägsgatan 13 finns det en knapp man kan trycka på där det står: Lokalen – därefter kommer någon och öppnar för dig.
Du är välkommen från 17.30 och träffen börjar 18.00.
Temat för kvällen är ANHÖRIG, vilket innebär att man kan ta med sig någon som man vill ska veta lite mer om endometrios och allt som kommer med den här sjukdomen.
Det kan vara en partner, en kompis, föräldrar eller syskon. Då får anhöriga en chans att ställa frågor, lyssna på andra med samma sjukdom, samt även diskutera med varandra hur det är att vara anhörig till någon som har en kronisk sjukdom.
Det går bra att ta med sig mer än en person, men anmäl dig så tidigt du kan för det finns ett maxantal för hur många vi kan vara i lokalen!
Det går såklart alldeles utmärkt att komma själv till träffen! Du behöver alltså inte ta med dig någon för att få deltaga.
Anhörigträffarna är alltid mycket uppskattade, för det kan ge de människor som står dig nära en ökad förståelse för dig och din endometrios.

Endometriosföreningen bjuder på kaffe, te samt frukt.
Vill du komma på träffen den 22 mars – maila anmälan till:
marieberntsson och ange också hur många som kommer med dig:
T. ex: ”Marie + partner eller Marie + 2 etc”, så vi vet hur mycket frukt m.m vi ska köpa.
Anmälan via mail eller facebook ska vara mig tillhanda senast den 20/3!
Som vi nämnt tidigare är anhörigträffarna ofta mycket välbesökta så för att vara säker på att du och dina nära och kära ska få plats – anmäl er så tidigt som möjligt!
Om du har anmält dig men är tvungen att lämna återbud – snälla – maila adressen ovan eller ring/smsa min Endotelefon på:
0706 – 746066
Anmälan går även att göras på Facebook för er som är med i vår privata Endometriosföreningen Västra Götaland-grupp efter det att vi har skapat ett event där om den här aktuella medlemsträffen!
Men, detsamma gäller där- anmäler du dig och sedan inte kan komma, måste du meddela oss via mail, FB, eller telefon! Det är alltför många som inte hör av sig när de inte kan komma och det blir oerhört tråkigt för oss som dels har gått och handlat alldeles för mycket saker till träffen och som dels får sitta o vänta på någon/några som inte dyker upp! Så snälla: Visa respekt och avboka om du inte kommer efter det att du har anmält dig!

( Är du inte redan med i vår populära och mycket aktiva facebookgrupp men vill vara det så kan du maila:
kontaktgoteborg

så ordnar vi det – beskriv gärna hur du ser ut på ditt profilkort och andra uppgifter för att jag lättare ska hitta dig – speciellt om du har ett vanligt namn! )
Bästa Hälsningar
Nina Green, Ordförande
Endometriosföreningen, Västra Götaland

Get a signature like this. CLICK HERE. p.gif?promo=19
pixel.png?p=chrome&v=3.11.16.0&t=1331061663524&u=4bf220ba0c4ca423

Annonser