Ikväll var vi ett gäng som träffades hemma hos mig vid st eriksplan i samband med föreningens årsmöte som var webbaserat. Vi passade på att fika och ha trevligt. Några var intresserade av att vara med på skolsköterskekongressen den 19-20 april där föreningen kommer ha ett bord. Vill du vara där du också och representera föreningen och prata
skolsköterskernas viktiga arbete att hitta endometrios tidigt? Maila info@endometriosforeningen.com vid intresse. Du kanske kan tänka dig att bara vara där en stund eller en längre stund?

Jag är just i färd att starta en hemsidegrupp på Facebook där vi ska jobba på olika sätt att lägga upp material på hemsidan, förbättra texter och bilder. Finns det fler där ute som är intresserad? Maila mig på ordfstockholm@endometriosforeningen.com.

Den 7 maj kl 18 ska vi ha en träff hemma hos Linda i Hammarby sjöstad med temat psyke/smärta. Lite mindfulnessträning av mig. Ta gärna med någon bok eller kom med tips på hur du gör för att må bra. Kvällen kanske också bjuder till att testa olika spikmattor eller liknande. Anmäl ditt intresse till sanna@endometriosforeningen.com.

Hälsningar Karin Grundler

Annonser