Fyra av föreningens medlemmar träffade varande för första gången idag. Vi samtalade bland annat om vår egna endometrioshistoria, om olika behandlingar, bemötande från vården och önskemål om förbättringar. Det bjöds på té och chokladkaka med mandelmjöl. Är det någon som har ett bra glutenfritt recept på en god kaka får ni gärna dela med er av dem. Chokladkakan blev ganska besk, jag hade i stevia istället för socker. Kanske för mycket kakao? 🙂

Innan vi skiljdes åt preleminärbokade vi in en till träff lördagen den 15 mars. Tills dess ska vi fundera över om vi, och våra anhöriga, skulle vilja ha en anhörigträff i vår där representanter från vården, en läkare eller barnmorska, eventuellt kunde vara med och informera, men även diskutera önskemål om förändringar, om endometrios och vilken hjälp det finns att få. Kontaktperson, Rebeca Álvarez, ska ta upp en sådan kontakt och höra sig för bland landstingets vård.

Informationsblad om endometrios delades ut, förhoppningsvis kan vi hjälpa varandra att sprida information om endometrios och Endometriosföreningen via dem.

Kunde du inte komma idag? Boka in lördag den 15 mars! Information och inbjudan kommer inom kort.
Behöver du stöd/samtal innan dess är du välkommen att kontakta mig via jonkoping

Annonser